Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

El Consorci del Millars posa en marxa el concurs fotogràfic i audiovisual Una ullada al Millars

dijous, 10 de novembre de 2022

Concurs de fotografia del Millars

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars (CPPDM), integrat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora, Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, ha presentat les bases del cinqué concurs de fotografia i vídeo Una ullada al Millars. Una edició molt esperada i la primera després de la pandèmia de covid-19 que arriba, a més, carregada de novetats.

A les categories habituals de fotografia històrica, paisatgística i crítica, que han de ser fidels a l'entorn natural sense manipulacions, s'afegeix una nova categoria de fotografia creativa, que sí que admetrà filtres, retocs i alteracions per a la configuració d'un missatge artístic. A més, també s'incorpora un apartat audiovisual per a la realització de curtmetratges, incloses obres de caràcter publicitari, de menys de 15 minuts i en valencià.

El termini de presentació de treballs comença ja i estarà obert fins al 31 de gener de 2023. El Jurat prendrà una decisió el 6 de febrer i el dia 8 es notificarà als guanyadors el veredicte. Cal indicar que cada categoria comptarà amb un únic premi de 200 euros i diploma i que, en cas de ser necessari, algun premi pot ser declarat desert.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es