Inici -> Àrees -> Innovació -> Notícies d'innovació

Globalis premia la innovació de les empreses Woztell, Manantial Vilamico i Airbiometrics

divendres, 18 de novembre de 2022

Premis Globalis 2022_4

La novena edició dels Premis Globalis, que compten amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, Multiópticas, Dolores Cortés, Vidres, Esmalglass-Ítaca i Elite Cementos, ha premiat les empreses Woztell, Manantial Vilamico i Airbiometrics d'un total de vuit finalistes. Concretament, el 1r Premi Globalis 2022, dotat amb 1.500 euros, ha recaigut en Woztell Sanuker SL, especialista en estratègies WhatsApp first, que brinda tecnologia, serveis i finançament a les seues invertides i tercers, amb l'objectiu de crear solucions conversacionals globals i escalables.

La firma Manantial Vilamico SLL, un projecte social de cultiu de xampinyó que genera ocupació per a 17 professionals amb problemes de salut mental que són a la vegada socis del projecte, ha sigut guardonada amb un accèssit dotat amb 500 €. Aquesta empresa també s'ha alçat amb el Premi Vila-real Innpulso, per la qual cosa serà l'entitat que l'Ajuntament de Vila-real ha seleccionat enguany perquè represente la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació.

L'accèssit Jove Empresa ha recaigut en Airbiometrics Advanced Solutions SL, que desenvolupa un dispositiu que permet facilitar el diagnòstic i seguiment de les malalties inflamatòries cròniques, millorar la qualitat de vida dels pacients. El premi està dotat amb 500 euros. Finalment, s'ha reconegut amb el Premi Trajectòria a la cooperativa Real Export i ha sigut el president, Vicent Ortells, l'encarregat de recollir el guardó en nom de totes les persones que formen l'entitat.

Globalis ha revelat les empreses guanyadores d'enguany en una emotiva gala de lliurament de guardons que s'ha realitzat com a tancament de la fira Destaca 2022. L'acte ha sigut inaugurat per part del president de Fundació Globalis, Juan Vicente Bono Sales, qui ha explicat que l'entitat continua sol·licitant ajudes a la innovació i la digitalització d'empreses. Després de la seua intervenció, els assistents han conegut la labor de les vuit empreses finalistes (Ready2Park, Smart Coding Technologies, Tilúa, Il·lustra Consciència, Manantial Vilamico SLL, Airbiometrics Advanced Solutions SL, Woztell Sanuker SL i Gregal Ecodesign) per part de cadascun dels seus responsables. 

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha clausurat l'acte, felicitant les empreses guanyadores pels seus projectes i ha destacat que totes elles són exemples de superació i d'adaptació als canvis per a avançar. Benlloch ha agraït el treball de la Fundació Globalis, que des de 2011 camina al costat de l'Ajuntament de Vila-real en l'aposta per la innovació, i ha llançat un missatge d'esperança: "Aquests premis demostren que tenim molt de futur", ha conclòs. 

Premis Globalis 2022

Galeria multimèdia

Imatges

Premis Globalis 2022_5 Premis Globalis 2022_1 Premis Globalis 2022_2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es