Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Vila-real convoca la ciutadania contra la violència masclista en un programa del 25N compartit amb les entitats locals

dissabte, 19 de novembre de 2022

Taller d'autoestima i sexualitat femenina dins de la programació amb motiu del 25N

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Igualtat, ha preparat una programació conjunta amb les associacions ciutadanes que treballen per la igualtat per a commemorar el 25 de novembre, Dia per a Combatre la Violència contra les Dones. Conferències, contacontes o un taller de defensa feminista desembocaran, divendres que ve, en l'acte institucional del 25N, amb la lectura del manifest municipal i els documents preparats per les entitats cíviques per a reivindicar la igualtat i la fi de la violència masclista.

La programació especial compta amb la col·laboració del Grup de Dones Vila-real, Afym LGTBI+, l'Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real, Fundació Manantial, Més Que Llet, Projecte Juntes de Creu Roja Vila-real, Ucovi, Mujeres en igualdad, la Xarxa Valenciana d'Igualtat i el Pacte d'Estat contra la violència de gènere. Després de la xarrada sobre igualtat inclosa en la Setmana Cultural Andalusa, les activitats continuen els dies 19 i 20 de novembre amb unes Jornades d'Autoestima i Sexualitat Femenina, impartides a l'ermita per la psicòloga Neus Batalla. La prevenció de la violència a l'aula, xarrada de l'especialista Juan Carlos Castelló inclosa en l'Escola d'Igualtat, un taller de defensa feminista de la Fundació Manantial o el contacontes de Més Que Llet contra la violència masclista són altres dels actes previstos en unes jornades que tindran el seu acte principal el 25 de novembre a les 12.00 hores, amb la lectura de manifests i una performance de dol per les dones assassinades. La programació es completa amb la campanya Porta Violeta en els comerços, impulsada per Juntes de Creu Roja, amb la col·laboració d'Ucovi.

"El 25N visibilitzarem tot el treball que estem realitzant per la igualtat i contra la violència masclista, de la mà d'una societat absolutament implicada en posar fi a aquesta barbàrie. Per alçar la veu, cal incidir en la formació en valors i empoderar-nos totes i tots per a dir prou a la violència masclista", conclou la regidora d'Igualtat, Silvia Gómez.

Galeria multimèdia

Imatges

Taller d'autoestima i sexualitat femenina dins de la programació amb motiu del 25N_1 Programació de la Regidoria d'Igualtat amb motiu del 25N
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es