Inici

Fundació Caixa Rural reconeix la labor de set entitats assistencials i inclusives en la gala Generant valors

divendres, 25 de novembre de 2022

Gal·la Generant valors de la Fundació Caixa Rural Vila-real

Més de 200 representants d'entitats socials de Vila-real han assistit a la gala Generant valors, celebrada aquesta vesprada a la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real on la màgia de la maga Patricia ha sorprés tots els assistents. Aquest acte ha reunit més de 50 entitats socials i fundacions que conformen el teixit associatiu de la localitat per a donar-los les gràcies per la seua dedicació. Així mateix, en el transcurs de la gala, Fundació Caixa Rural Vila-real ha destacat la gran faena que realitzen set entitats assistencials i inclusives del municipi: Cáritas, Joventut Antoniana, Sant Vicent de Paül, Creu Roja Vila-real, Acudim, Casda i l'AMPA del centre d'educació especial La Panderola, i els ha retut un merescut homenatge.

A l'acte han assistit els patrons de la Fundació Caixa Rural, empresaris de la localitat, així com la corporació municipal liderada per la primera tinent d'alcalde, Silvia Gómez, la qual ha fet lliurament de les distincions a les set entitats socials, juntament amb la presidenta de la Fundació, Sonia Sánchez.

Al mateix temps, Sonia Sánchez ha presentat les ajudes econòmiques de 2023, que podran sol·licitar-se del 23 de desembre al 31 de gener a través de la pàgina web: www.fundaciocaixarural.org. I com a novetat, ha explicat en què consistirà el Premi Generant valors, distinció que farà un reconeixement especial a la labor desenvolupada a través d'un projecte social que demostre un extraordinari caràcter social, cultural, esportiu, inclusiu o assistencial a la nostra ciutat.

Per a presentar la candidatura, es podrà fer des de l'1 de febrer fins al 30 de juny a través de la pàgina web de la Fundació, s'haurà d'emplenar un formulari i adjuntar la seua proposta. "A més de rebre la distinció, el projecte serà el protagonista solidari (i per tant beneficiari) dels donatius del calendari de Caixa Rural de 2024", anunciava la presidenta.

La Fundació de l'entitat col·labora amb més d'un centenar d'entitats socials de Vila-real i els atorga subvencions, els cedeix espais, els aporta material promocional o patrocina actes. L'objectiu d'aquesta gala és donar visibilitat a aquestes col·laboracions i organitza un acte anual que reunisca totes les associacions i destaque l'aportació social que realitza cadascuna d'elles.

Galeria multimèdia

Imatges

Gal·la Generant valors de la Fundació Caixa Rural Vila-real_2 Gal·la Generant valors de la Fundació Caixa Rural Vila-real_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es