Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch es reuneix amb el director de la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló per a reforçar vincles de col·laboració

dijous, 1 de desembre de 2022

Visita de l'alcalde al campus de la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha visitat hui la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló on s'ha reunit amb el director d'aquest campus, José María Mira de Orduña. La trobada ha servit per a estrényer llaços institucionals i de col·laboració entre l'Ajuntament i el centre universitari. L'alcalde ha valorat de manera molt positiva aquesta reunió, que s'emmarca en "la forta vocació de Vila-real com a ciutat universitària i educadora" i amb la qual "volem reforçar les vies de comunicació i treball conjunt amb la Universitat CEU Cardenal Herrera, una institució acadèmica que compta entre el seu alumnat i professorat amb un important número de vila-realencs i vila-realenques i que és peça fonamental del teixit universitari de la nostra província".

Per part seua, el director de la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló s'ha mostrat molt satisfet després de la trobada que ha mantingut amb l'alcalde de Vila-real, municipi d'on prové un centenar dels seus estudiants. José María Mira de Orduña ha destacat, així mateix, "el compromís del CEU per col·laborar amb els poders públics en benefici de la societat vila-realenca i la comunitat universitària".

En la trobada també han participat Encarnación Castillo, secretària acadèmica del campus; Paula Sánchez, vicedegana de Ciències de la Salut; i Samuel Torrijo Vicente de Vera, responsable de Pastoral del campus.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es