Inici

Vila-real ret homenatge al seu guitarrista més il·lustre en el Dia Internacional de Tàrrega

dijous, 15 de desembre de 2022

Actes del Dia Internacional de Tàrrega_4

Vila-real ha commemorat el Dia Internacional de Tàrrega amb els actes d'homenatge per a recordar i posar de relleu la figura del compositor i guitarrista, Fill Predilecte de la ciutat. En els actes ha participat la corporació municipal, encapçalada per l'alcalde, José Benlloch, així com la reina de les festes, María Carmona, i les dames, representants del Conservatori Mestre Goterris, la Unió Musical La Lira i membres d'associacions culturals de la ciutat.

Al carrer de Bayarri s'ha realitzat l'homenatge al monument a Tàrrega, amb l'actuació d'Alejandro del Pino, alumne del Conservatori Mestre Goterris, qui ha interpretat dues peces del mestre Tàrrega. Seguidament, la comitiva oficial ha realitzat la visita i l'homenatge a la casa natalícia de Tàrrega, al carrer de Sant Pasqual.

Els actes han finalitzat a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, on ha tingut lloc l'audició acadèmica de guitarra dels alumnes del Conservatori Mestre Goterris i la Gala Internacional de Guitarra.

Més fotografies, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real. 

Galeria multimèdia

Imatges

Actes del Dia Internacional de Tàrrega_3 Actes del Dia Internacional de Tàrrega_2 Actes del Dia Internacional de Tàrrega_1

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es