Inici

La Integral TÓrrega acosta l'obra completa del guitarrista als escolars de Vila-real

dilluns, 19 de desembre de 2022

Concerts de la Integral TÓrrega per als escolars_2

Vila-real continua amb les activitats de la Setmana TÓrrega, que tÚ tres objectius molt marcats: el vessant investigador desenvolupat mitjanšant el CongrÚs Internacional Francesc TÓrrega, celebrat aquest cap de setmana; el vessant didÓctic mitjanšant les classes magistrals de la CÓtedra Francesc TÓrrega, impartides per reconeguts especialistes en format en lÝnia i, en tercer lloc, el vessant interpretatiu. ╔s aquest ˙ltim el protagonista de la jornada de hui amb la difusiˇ de l'obra completa de TÓrrega en els concerts de la Integral TÓrrega. La Integral tindrÓ una vegada mÚs la interpretaciˇ de prestigiosos solistes internacionals de l'obra completa de concert de Francesc TÓrrega, els quals acostaran l'obra del guitarrista als escolars de la ciutat. Els concertistes encarregats de la celebraciˇ de la Integral TÓrrega seran Ana ArchilÚs, Jonathan Parkin i David Eres Brun, conjuminant la promociˇ dels artistes de les nostres comarques amb la destacada traject˛ria internacional dels intŔrprets.

La desena ediciˇ de la Setmana TÓrrega celebra aixÝ el seu aniversari oferint la interpretaciˇ de la Integral TÓrrega a la sala d'actes de l'IES Francesc TÓrrega, per on, durant el dia de hui, passaran els escolars de la ciutat en diferents sessions. D'aquesta manera, es fa partÝcips de la Integral Tßrrega els escolars i es possibilita que la participaciˇ dels guitarristes internacionals que realitzen els concerts de la Integral arribe tambÚ als mÚs joves de la localitat.

D'altra banda, el CongrÚs Internacional Francesc TÓrrega d'enguany, celebrat aquest passat cap de setmana, ha sigut, segons el seu director David Eres Brun, "una immillorable celebraciˇ del desÚ aniversari de la Setmana TÓrrega". "Ens ha entusiasmat veure com experts de tan diversos pa´sos es reuneixen amb un resultat tan meravellˇs. TÓrrega i la m˙sica es veuen amb una nova llum durant les jornades del congrÚs", afig.

La Setmana TÓrrega, patrocinada per l'Ajuntament de Vila-real i l'Institut ValenciÓ de Cultura, estÓ organitzada des de l'Institut per al Desenvolupament Musical (IDM), una instituciˇ cultural amb seu a Espanya especialitzada en el sector guitarrÝstic i simf˛nic. La labor que IDM duu a terme en el panorama internacional es desenvolupa per mitjÓ d'una abundant producciˇ de concerts i festivals, al costat d'una xarxa de formacions orquestrals pr˛pies. Des del seu origen IDM ha fundat orquestres de reconegut prestigi internacional com l'Orquestra AcadŔmica de ValŔncia i la Filharmonia HispÓnica al costat d'altres agrupacions especialitzades i ha desenvolupat iniciatives com el Festival Internacional Daniel Fortea, la Setmana TÓrrega, el Memorial Gaspar Sanz, etc., entre els m˙ltiples projectes de la instituciˇ.

Galeria multimèdia

Imatges

Concerts de la Integral TÓrrega per als escolars_5 Concerts de la Integral TÓrrega per als escolars_4 Concerts de la Integral TÓrrega per als escolars_3

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es