Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El Villarreal CF presenta els actes del centenari i estrena l'himne commemoratiu compost per Nacho Cano

dilluns, 19 de desembre de 2022

Presentació dels actes del centenari del Villarreal CF_3

El Villarreal CF ha presentat els actes del centenari, que es commemora en 2023. L'alcalde, José Benlloch, i regidors i regidores de la corporació municipal han assistit a la presentació a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, en la qual s'ha estrenat també l'himne del centenari, compost per Nacho Cano. L'alcalde ha destacat els valors que caracteritzen el Villarreal CF, "missió, visió, il·lusió, passió, emoció i tenacitat" així com "el treball constant sense oblidar els orígens" que ha fet que el club arribe a les cotes més altes en aquests cent anys. Benlloch ha reiterat que Vila-real no es podria entendre sense el Villarreal CF, un dels principals motors de la transformació de la ciutat durant el segle XXI des del punt de vista urbà, econòmic i social. 

L'alcalde ha felicitat el club groguet i ha agraït el treball de totes les persones que han fet possible que complisca ja un segle, i en especial a Fernando Roig i tots els presidents que l'han precedit, i ha destacat que "aquest és un moment de la història en què necessitem recordar d'on venim, on estem i on volem anar". Finalment ha subratllat que l'Ajuntament seguirà treballant de la mà del Villarreal CF per a fer realitat la nova Vila-real del segle XXI.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació dels actes del centenari del Villarreal CF_2 Presentació dels actes del centenari del Villarreal CF_1 Presentació dels actes del centenari del Villarreal CF
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es