Inici

El Patronat de la Fundació Globalis aprova per unanimitat el pla d'actuació per a 2023

dimarts, 20 de desembre de 2022

Reunió del patronat de la Fundació Globalis_2

El Patronat de la Fundació Globalis, del qual forma part l'Ajuntament de Vila-real, s'ha reunit de manera ordinària aquest dilluns, 19 de desembre, per a tractar, entre altres punts, l'aprovació del pla d'actuació que inclou les activitats i accions que Globalis durà a terme l'any 2023. Les activitats del pròxim any aniran encaminades al foment de l'emprenedoria, la millora d'ocupació i la qualitat de vida i la salut des d'un punt de vista innovador.

D'aquesta manera, el Patronat ha acordat per unanimitat que la Fundació Globalis continue enfortint els valors d'emprenedoria i innovació en edats primerenques, el foment del talent i l'ocupabilitat dels joves. L'entitat continuarà apostant per la realització del Fòrum Nacional d'Innovació, un esdeveniment ja consolidat després de deu anys de trajectòria, i pel Club de Networking, que engloba empreses de tota la província, i li donarà un nou impuls als Premis Globalis donada la qualitat dels projectes que es presenten a aquesta convocatòria que es realitza amb caràcter anual.

En l'àmbit formatiu, cal destacar la continuïtat de les activitats en les quals es forma en emprenedoria alumnes de col·legis de primària, així com d'ESO, batxillerat i formació professional gràcies al suport de l'Ajuntament de Vila-real. D'altra banda, enguany Globalis ha apostat per realitzar diversos seminaris en línia per a ensenyar les tècniques per a conéixer què hi ha darrere de la motivació i l'estudi de la felicitat, però també per a ensenyar a les empreses a sol·licitar el Bo Kit Digital o donar-se d'alta com a agents digitalitzadors d'aquesta ajuda posada en marxa pel Govern central.

El Patronat ha acordat a més que la Fundació Globalis continuarà en 2023 assessorant les empreses com a punt PID+i del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, a més de la tramitació d'ajudes d'innovació o internacionalització per a empreses i entitats.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es