Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Vila-real avança en l'aposta per la mobilitat sostenible amb la incorporació de dos nous cotxes ecològics a la Policia Local

dimecres, 4 de gener de 2023

Incorporació de cotxes ecològics a la Policia Local

La Policia Local ha incorporat dos nous vehicles ECO a la seua flota, en el marc del compromís de l'Ajuntament per seguir avançant cap a una mobilitat més sostenible. La incorporació d'aquests dos vehicles forma part del paquet de nous cotxes elèctrics adjudicat recentment a l'empresa Malco Digital Group SRL, que es completarà en les pròximes setmanes amb altres dos vehicles policials.

En concret, s'han rebut un Ford Kuga híbrid, gasolina amb distintiu ECO, que es destinarà al patrullatge, i un altre Jeep Renegade híbrid i endollable amb distintiu blau 0 emissions, que es destinarà a la Policia Rural. Aquest vehicle té una autonomia de 80 quilòmetres en conducció elèctrica, que es traduirà en un consum de gasolina molt escàs i pràcticament neutre en termes de contaminació atmosfèrica.

"Davant la necessitat de renovar la flota de la Policia Local pel venciment del contracte, vam decidir fer un salt important en la incorporació de cotxes ecològics, apostant de manera decidida per una flota policial més sostenible i respectuosa amb l'entorn, sense renunciar a l'efectivitat i la resposta ràpida que requereixen aquests vehicles", detalla la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez. Amb aquest nou contracte, l'Ajuntament de Vila-real renova una cinquena part de la flota total de la Policia Local, que està formada per 26 vehicles, incloent-hi cotxes i motocicletes. Els nous vehicles se sumen a la flota municipal amb un contracte d'arrendament amb opció a compra, amb una duració de quatre anys.

Aquest contracte se suma a l'aposta per la mobilitat sostenible implementada en els últims anys a Vila-real, amb el 100 % de la flota de Serveis Públics elèctrica i altres mesures com la posada en marxa del primer autobús gratuït, la regulació dels vehicles de mobilitat sostenible o els primers carrils bici de la ciutat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es