Inici -> Àrees

El concurs de fotografia i vídeo Una ullada al Millars accepta treballs fins al 3 de febrer

dijous, 26 de gener de 2023

Concurs de fotografia i vídeo sobre el Millars

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars (CPPDM), integrat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora, Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, ha ampliat el termini de presentació de treballs a la cinquena edició del concurs de fotografia i vídeo Una ullada al Millars. Els treballs poden presentar-se a través de la seu electrònica del Consorci riu Millars o per correu electrònic a riumillars@gmail.com

L'edició 2023 compta amb novetats respecte a les categories. Així, a les habituals de fotografia històrica, paisatgística i crítica, que han de ser fidels a l'entorn natural sense manipulacions, s'afig una nova categoria de fotografia creativa, que sí que admetrà filtres, retocs i alteracions per a la configuració d'un missatge artístic.

A més, també s'incorpora un apartat audiovisual per a la realització de curtmetratges, incloses obres de caràcter publicitari, de menys de 15 minuts i en valencià. Cada categoria compta amb un únic premi de 200 euros i un diploma.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es