Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real nomenarà un comissionat tècnic per a coordinar l'organització dels actes del 750é aniversari de la ciutat

diumenge, 12 de febrer de 2023

L'alcalde, José Benlloch, es reuneix amb Enrique Viñes

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha anunciat el nomenament d'un comissionat tècnic la funció del qual serà coordinar i gestionar l'organització dels actes amb motiu del 750é aniversari de la fundació de la ciutat, una efemèride que es commemorarà el febrer de 2024. La proposta en la qual treballa l'equip de govern passa per la creació d'una comissió, que estarà presidida per l'alcalde, i en la qual s'integraran diferents grups de treball per àrees, coordinats pel comissionat. Per a aquest càrrec l'alcalde ha anunciat la designació del vila-realenc Enrique Viñes, professional amb una llarga trajectòria en l'àrea de protocol i organització d'esdeveniments.

"La commemoració del 750é aniversari de la fundació de Vila-real és una efemèride de gran transcendència per a la ciutat, que és necessari organitzar amb temps suficient i sobretot canalitzar la participació i les propostes de tota la societat", explica Benlloch, qui subratlla que "hi ha col·lectius i persones destacades de la ciutat que ens han transmés la seua voluntat d'implicar-se directament en aquesta commemoració a través de diferents propostes i iniciatives".

Per aquest motiu, l'alcalde ha decidit impulsar la creació d'una comissió tècnica, que ell mateix presidirà, i que comptarà amb diversos equips de treball formats per societat civil, tècnics i polítics, i la funció del comissionat serà coordinar i canalitzar tot aquest treball per a dissenyar una programació d'actes a l'altura de l'efemèride.

Enrique Viñes és membre de la comissió permanent de l'Associació Espanyola de Protocol i ha sigut delegat d'aquest organisme a la Comunitat Valenciana. Entre els anys 2009 i 2021 va exercir el càrrec de cap de Protocol de l'Ajuntament de Castelló de la Plana.

Compta amb una àmplia formació acadèmica. És expert universitari en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Comunicació per la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Titulat universitari en Protocol, Organització i Producció d'Esdeveniments per la Universitat Internacional de València-VIU. Graduat en Protocol i Organització d'Esdeveniments per la Universitat Camilo José Cela. Màster oficial en Direcció de Protocol, Producció, Organització i Disseny d'Esdeveniments per la Universitat Camilo José Cela. Director de Relacions Institucionals de Projecte Cultural de Castelló entre els anys 2004 i 2006. President de la Comissió de Protocol de la Junta de Festes de Vila-real de 2006 a 2008 i redactor del Reglament de reina i dames.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es