Inici -> Àrees -> Indústria -> Notícies d'Indústria

Benlloch: "Porcelanosa és l'exemple d'innovació, excel·lència, valors i treball constant en el qual ens hem de mirar"

dilluns, 20 de febrer de 2023

Visita a la XXIX Mostra Internacional de Porcelanosa_2

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat hui en la inauguració de la XIX Mostra Internacional d'Arquitectura Global i Disseny Interior de Porcelanosa Grupo, empresa que celebra enguany el seu 50é aniversari, al costat de la consellera delegada, María José Soriano, i el president, Héctor Colonques, entre altres autoritats i representants de l'empresa. En la visita, el primer edil s'ha referit a Porcelanosa Grupo, Medalla d'Or de la ciutat, com un exemple "d'innovació, excel·lència, valors i treball constant, en el qual ens hem de mirar". L'alcalde ha destacat la importància que per a Vila-real suposa comptar amb una empresa internacional "que ens ompli d'orgull a la ciutat, a la província, a la Comunitat Valenciana i que també és part de la marca Espanya".

Benlloch ha ressaltat la dimensió de Porcelanosa Grupo, que en l'actualitat compta amb més de 5.500 treballadors a tot el món, dels que 2.600 treballen en les empreses que el grup té a Vila-real, les instal·lacions del qual ocupen més del 20 % del sòl industrial de la ciutat. "Vull agrair i reconéixer, de manera especial en aquest 50é aniversari, Porcelanosa, perquè representa l'exemple del treball constant, la qualitat, l'excel·lència i la millora contínua", ha subratllat l'alcalde, que a més ha recordat que "naixen d'un xicotet projecte impulsat el 1973 per José Soriano i els germans Manuel i Héctor Colonques, fills predilectes de Vila-real, que gràcies al treball d'aquest mig segle s'ha convertit en una gran empresa, a la qual ara també s'ha sumat la nova generació de totes dues famílies".

Així mateix, Benlloch ha volgut ressaltar la vocació exportadora de Porcelanosa i la seua capacitat per a entendre que, en un món globalitzat, "cal buscar alternatives, lluitar, invertir, anticipar-se i tenir en compte sempre el principi de millora contínua". En aquest sentit, l'alcalde ha ressaltat que, malgrat la recent crisi de la covid-19 i l'actual crisi per la guerra d'Ucraïna, "Porcelanosa no ha esperat que passen aquestes crisis per a invertir" i la prova és la nova planta de producció per a grans formats, així com la contractació de 350 persones sols el 2022. Amb més de 36.000 metres quadrats d'instal·lacions, "aquesta nova planta, que va començar a construir-se el 2021, està ja en funcionament i ha aconseguit el premi a la millor planta de producció ceràmica d'Europa". "Tecnologia, innovació, valors, sostenibilitat, disseny, qualitat, tot això i més representa Porcelanosa, i sobretot la capacitat de mirar cap avant per a avançar i superar les dificultats", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita a la XXIX Mostra Internacional de Porcelanosa Visita a la XXIX Mostra Internacional de Porcelanosa_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es