Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

El lliurament dels Premis 20 de Febrer reconeix sis persones i entitats exemple de la nova Vila-real del segle XXI

diumenge, 19 de febrer de 2023

Lliurament dels Premis 20 de Febrer de 2023

L'Ajuntament de Vila-real ha lliurat aquest matí, en el marc de la commemoració de la fundació de la ciutat, els Premis 20 de Febrer de 2023. Els premiats d'enguany -IES Miralcamp; el coronel en la reserva i president de l'Agrupació de Llauradors Independents de Vila-real, Víctor Viciedo; l'artista Arturo Doñate; l'empresa Clariana; el periodista esportiu Javi Mata, i el Col·legi Santa Maria- han rebut de mans dels portaveus dels diferents grups polítics municipals i del diputat nacional Alberto Asarta una insígnia dels Premis 20 Febrer, amb la qual entren a formar part de l'elenc d'honors i distincions de la ciutat.

L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha desgranat els mèrits dels premiats d'enguany, com a representants del caràcter vila-realenc i referents de la nova Vila-real del segle XXI, solidària, inclusiva, d'oportunitats, sostenible i innovadora.

L'IES Miralcamp va nàixer el 1980 com a Institut Nacional de Formació Professional de Vila-real. El 2005, l'IES Miralcamp va emprendre un camí pioner en l'àmbit de la mediació per a intentar resoldre els conflictes a l'aula de manera diferent, amb habilitats socials i a través de la paraula. És un centre referent dins del programa europeu Medes de mediació escolar.

Arturo Doñate Gimeno va nàixer el 1955 a Vila-real. Descendent de pintors, comença des de molt prompte els primers passos en la pintura guiat pel seu oncle Gimeno Barón. Llicenciat per la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València en l'especialitat de pintura, és un exponent de la cultura i l'art a Vila-real, on ha deixat la seua empremta d'art urbà.

El periodista esportiu Javi Mata Gil és, des de fa quasi tres dècades, la veu de les retransmissions dels partits del Villarreal CF en Ràdio Vila-real. Des de 1995 és director i presentador del programa Vila-real Esports i actualment també és corresponsal del Villarreal CF en el diari de tirada nacional AS des de 2012, entre d'altres.

Víctor Pascual Viciedo Colonques és coronel en la reserva i actualment dedica els seus esforços a la defensa de l'agricultura local com a president de l'Associació de Llauradors Independents de Vila-real, a més de ser vicepresident de l'Associació Comarcal de Pous de Reg i president de l'Associació de Regants del Pou Mà a Mà.

L'empresa Clariana és un referent en la producció de paper. Fundada el 1892 a Ontinyent (València), el 1966 es va traslladar a Vila-real on ha generat un important nombre de llocs de treball en quasi sis dècades. Amb la seua activitat exportadora, Clariana també ha contribuït a projectar el nom de Vila-real i ha mostrat el seu arrelament a la ciutat.

Més fotografies, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament dels Premis 20 de Febrer de 2023 _1 Lliurament dels Premis 20 de Febrer de 2023 _2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es