Inici

Vila-real reconeix els voluntaris i voluntàries de les patrulles escolars i de Protecció Civil

dijous, 2 de març de 2023

Acte de reconeixement pel Dia Internacional de Protecció Civil_1

L'Ajuntament de Vila-real ha celebrat un acte de reconeixement als voluntaris de Protecció Civil amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de Protecció Civil. L'alcalde, José Benlloch, el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, la regidora de Seguretat, Silvia Gómez, i el comissari principal cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, han participat en l'acte, que han conduït les membres del servei municipal de Protecció Civil, Verónica Solsona i Alicia Prades. 

En l'acte s'ha reconegut el treball de les patrulles escolars impulsades enguany i dels voluntaris i voluntàries que compleixen cinc anys en l'agrupació, amb un diploma. També s'han lliurat guardons al cap de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, Antonio Angulo, el sub cap, Miguel Ángel Fernández, i els voluntaris Carlos Miceli, ja jubilat, José Antonio Martínez i Antonio López. L'alcalde ha destacat el treball de Protecció Civil, una de les més antigues de la Comunitat, amb més de 50 anys d'existència, i ha agraït la tasca desinteressada del voluntariat local.

Galeria multimèdia

Imatges

Acte de reconeixement pel Dia Internacional de Protecció Civil Acte de reconeixement pel Dia Internacional de Protecció Civil_2 Acte de reconeixement pel Dia Internacional de Protecció Civil_5

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es