Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Vila-real reconeix els voluntaris i voluntàries de les patrulles escolars i de Protecció Civil

dijous, 2 de març de 2023

Acte de reconeixement pel Dia Internacional de Protecció Civil_1

L'Ajuntament de Vila-real ha celebrat un acte de reconeixement als voluntaris de Protecció Civil amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de Protecció Civil. L'alcalde, José Benlloch; el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel; la regidora de Seguretat, Silvia Gómez, i el comissari principal en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, han participat en l'acte, que han conduït les membres del servei municipal de Protecció Civil, Verónica Solsona i Alicia Prades. 

En l'acte s'ha reconegut el treball de les patrulles escolars impulsades enguany i dels voluntaris i voluntàries que compleixen cinc anys en l'agrupació, amb un diploma. També s'han lliurat guardons al cap de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, Antonio Angulo; al subcap, Miguel Ángel Fernández, i als voluntaris Carlos Miceli, ja jubilat, José Antonio Martínez i Antonio López. L'alcalde ha destacat el treball del servei de Protecció Civil, un dels més antics de la Comunitat, amb més de 50 anys d'existència, i ha agraït la tasca desinteressada del voluntariat local.

Galeria multimèdia

Imatges

Acte de reconeixement pel Dia Internacional de Protecció Civil Acte de reconeixement pel Dia Internacional de Protecció Civil_2 Acte de reconeixement pel Dia Internacional de Protecció Civil_5

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es