Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Vila-real alça la veu per la igualtat amb Sole Giménez, xarrades, teatre familiar i una exposició de la Fundació Joan Simó en una àmplia programació per al 8 de Març

dimecres, 1 de març de 2023

Programació del Dia de la Dona de 2023_1

La veu de Sole Giménez posarà enguany la banda sonora als actes amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, impulsats per l'Ajuntament de Vila-real amb la col·laboració de les associacions que treballen en l'àmbit de la igualtat. La cantant valenciana pujarà a l'escenari de l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner dissabte que ve, 11 de març, amb el concert 40 aniversari. Celebració, en un dels plats forts de la programació del Dia de la Dona, que comptarà també amb tallers, conferències i activitats familiars, a més d'una exposició d'escultures de la Fundació Joan Simó i l'acte central amb la lectura de manifestos.

"Un any més, la programació del 8 de Març posa de relleu tot el treball que les nostres associacions, la societat civil, està fent per la igualtat de totes i de tots, amb un cartell d'activitats que aprofundeixen en diferents aspectes de la igualtat de gènere i especial incidència en les activitats familiars i en l'educació en igualtat", valora la regidora d'Igualtat, Silvia Gómez, que ha volgut agrair la col·laboració de totes les entitats implicades. El Bressol, Grup de Dones de Vila-real, Creu Roja Vila-real, Més que Llet, Afym LGTBI+, Dones en Igualtat, Fundació Manantial i Acudim participen amb diferents propostes en una programació que advoca per la fi de la discriminació i la igualtat efectiva entre homes i dones.

"Tenim una programació molt completa, que inclourà també la popular Tamborrada de dones i una exposició molt interessant d'escultures de ferro de la Fundació Joan Simó al Gran Casino que ens crida a reflexionar sobre les desigualtats de gènere i que volem que transcendisca més enllà de la programació pel 8 de Març", valora Gómez. "En definitiva, un programa per a la reflexió, la conscienciació i per a continuar aprofundint en la formació en valors que ens permeten construir, juntes i junts, una nova Vila-real del segle XXI de dones i homes iguals", conclou la responsable d'Igualtat.

Les invitacions per al concert de Sole Giménez poden recollir-se a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner tots els dies de 10 a 13 h, dimarts i dijous també de 15 h a 17 hores, i mitja hora abans del concert en la taquilla.

Galeria multimèdia

Imatges

Programació del Dia de la Dona de 2023 Concert de Sole Giménez amb motiu del Dia de la Dona
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es