Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real llança una nova oferta de cursos gratuïts per a persones desocupades a través de l'Agència de Desenvolupament Local

dimarts, 7 de març de 2023

Cursos de formació de l'Agència de Desenvolupament Local_1

L'Ajuntament de Vila-real, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, llança una nova oferta formativa dirigida en aquesta ocasió a persones en situació de desocupació amb l'objectiu de millorar les seues habilitats i coneixements i facilitar-los eines per a la cerca d'un lloc de treball. La programació de cursos, totalment gratuïts, disponible en aquest moment va dirigida especialment a persones desocupades i es durà a terme a través de la col·laboració establida amb la Diputació Provincial per al desenvolupament de la seua Estratègia d'Ocupació i Emprenedoria.

Així, s'ofereix formació en la utilització de les tecnologies per a la cerca d'ocupació o la millora de les capacitats de les persones. Així les persones interessades poden accedir a tallers d'utilització de la informàtica per a la realització de tràmits bàsics, també sobre el maneig de dispositius mòbils per a trobar ocupació, el disseny atractiu d'un currículum la realització d'entrevistes de treball, intel·ligència emocional, o la utilització d'eines digitals com els fulls de càlcul o entorns col·laboratius en línia. També s'ofereix un curs de monitor d'activitats extraescolars.

Aquestes activitats de foment de l'ocupació són complementàries a altres com els tallers d'ocupació, actualment en funcionament amb especialitats d'atenció sociosanitària, jardineria i agricultura, i el projecte ara en fase de selecció per a especialitats d'obra de paleta i electricitat que s'estima puga començar durant el mes vinent d'abril.

A més, en breu, la programació s'ampliarà amb altres cursos i tallers dirigits, per exemple al sector comercial i de serveis. Tal com expliquen des de l'Agència de Desenvolupament Local, això serà possible gràcies a la col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló que oferirà a Vila-real diverses accions formatives. En els últims mesos, la Cambra de Comerç, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real, ha realitzat un estudi sobre les necessitats formatives de les empreses locals que ha permés centrar els esforços en aquelles habilitats més demandades o més necessàries en els diferents sectors productius, especialment les activitats urbanes com el comerç o els serveis.

Tota la programació formativa de l'Agència de Desenvolupament Local de Vila-real està disponible en http://portaltreball.vila-real.es

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es