Inici

Vila-real incorpora una nova màquina de neteja per a reforçar la fregada de carrers i places

dijous, 9 de març de 2023

Nova màquina de fregat per a la neteja viària

L'Ajuntament de Vila-real, a través del servei de neteja viària, incorpora una nova màquina de fregada que permetrà actuar en aquelles zones que precisen un tractament addicional per al seu correcte manteniment. Així les coses, aquesta novetat permetrà disposar en una mateixa jornada de tres agranadores i una fregadora, que serà d'especial utilitat en places i com a tractament addicional en la neteja per la caiguda de fruits o després de la realització d'esdeveniments.

El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, ha supervisat el funcionament d'aquesta nova maquinària, acompanyat pel responsable de serveis urbans de l'empresa PreZero, Julio Bel, el regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Energètica, Ecològica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, i el vicepresident de l'Associació de Veïns La Sénia, Bienvenido García Cano. Precisament ha sigut en aquest barri, a l'entorn de la plaça del Pou d'Amorós, on hui s'han realitzat les primeres proves. Madrigal ha destacat les millores introduïdes des de l'entrada en vigor del nou contracte de recollida de residus i neteja viària "que demostren que estem treballant dia a dia de la mà de l'empresa adjudicatària perquè els carrers i places de Vila-real estiguen en les millors condicions possibles".

Aquest equip de fregat s'integra dins dels equips de repàs que actuaran conjuntament amb tots els mitjans d'aigua, com són la cuba de gran capacitat, les hidronetejadores que focalitzen el tractament i pressió en taques difícils, així com les agranadores. Actualment s'estan realitzant proves de pressió de raspalls i proporcions de líquids de fregat mitjançant desgreixadors alcalins per a cada tipus de paviment que existeix a la ciutat, ja siga gres o ceràmic, porcellànics o de formigó.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es