Inici

Vila-real recupera 120.000 quilos de vidre en la campanya d'Ecovidrio "Festes amb eco"

dijous, 9 de març de 2023

Lliurament del premi Ecovidrio per la campanya 'Festes amb eco'

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, i l'Ajuntament de Vila-real han aconseguit recuperar 120.000 quilos de vidre durant el transcurs de la campanya de sensibilització "Festes amb eco", que es va desenvolupar durant les passades festes patronals.

La iniciativa tenia com a objectiu superar la taxa de reciclatge de vidre proposada per Ecovidrio durant els mesos de maig i novembre respecte al mateix període de l'any anterior. Vila-real ha superat el repte en aconseguir incrementar un 7,7 % aquesta taxa.

D'aquesta manera, s'alça amb el guardó Festes amb eco, que reconeix la implicació en la campanya de la ciutadania i els seus festers per a aconseguir unes festes més sostenibles.

Per a reforçar la campanya, educadors ambientals van visitar el municipi i van recórrer les principals zones on té lloc l'activitat festera per a informar els festers del repte plantejat. Així mateix, animaven la ciutadania a reciclar vidre i a participar en jocs i reptes a canvi d'una exclusiva motxilla amb el disseny de la imatge de la campanya.

El regidor de Sostenibilitat, José Ramón Ventura Chalmeta, ha agraït la col·laboració d'Ecovidrio a través d'aquesta campanya així com d'altres accions que han ajudat a incrementar a Vila-real el reciclatge de la fracció de vidre. Chalmeta ha agraït també la implicació dels col·lectius festers i ha compartit el premi amb la Junta de Festes i la Comissió de Penyes per la seua participació activa en la campanya. En l'acte de lliurament del guardó han participat Manuel Sala, representant d'Ecovidrio; Matías Palomares, vicepresident de la Junta de Festes, i Ruth Manrique i Afra Rubio, de la Comissió de Penyes.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es