Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real licita l'explotació del Recinte de la Marxa per a oferir un punt de trobada en les festes patronals

dissabte, 11 de març de 2023

Inauguració del Recinte de la Marxa a les festes de la Mare de Déu de Gràcia de 2022

L'Ajuntament de Vila-real ha licitat l'explotació del Recinte de la Marxa durant les festes patronals de Sant Pasqual i Mare de Déu de Gràcia de 2023 amb l'objectiu de continuar dotant a la ciutat d'un espai públic on poder gaudir d'activitats festives i concentrar l'activitat per a minimitzar les molèsties als veïns i veïnes. Concretament, el consistori ha publicat el plec de condicions per a adjudicar la instal·lació dels dos llocs que conformen el recinte en els períodes del 12 al 21 de maig de 2023 i de l'1 al 10 de setembre de 2023.

El Recinte de la Marxa, que compta amb dos llocs destinats a la venda de menjar i beguda, està situat a l'aparcament públic enfront del Palau de Justícia, entre les avingudes de Portugal, Matilde Salvador i Bàrbara Royo. La vocació d'aquest espai és ser un punt de trobada en les festes patronals i facilitar el descans dels veïns i veïnes concentrant l'activitat festiva en aquesta zona durant la nit i la matinada. Així, l'horari en què estarà en funcionament el Recinte de la Marxa comprén des de les 11.00 h fins a les 6.00 de la matinada.

Cada lloc tindrà dues parts: la part coberta per a la instal·lació d'una barra que dona a la zona comuna d'espectacles, i una part descoberta per a la instal·lació de les casetes, cost que assumeix cada adjudicatari. L'ocupació de l'espai públic pot ampliar-se als quatre dies anteriors i dos posteriors als marcats pel calendari de festes per a facilitar la instal·lació, muntatge i desmuntatge.

El preu de licitació de l'explotació del Recinte de la Marxa és de 6.000 euros i el termini de presentació d'ofertes està obert fins al 20 de març.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es