Inici -> Vila-real -> Equipaments

El Termet acollirà les VIII Jornades del Paisatge Protegit del Millars el 31 de març i l'1 d'abril

dimecres, 15 de març de 2023

Cartell de les jornades del paisatge protegit del Millars

Els dies 31 de març i 1 d'abril arriben les VIII Jornades del Paisatge Protegit del Riu Millars. Seran al Termet de Vila-real i presentaran un interessant programa d'activitats que comprendrà conferències relacionades amb el paisatge protegit, exposicions fotogràfiques, el lliurament dels premis del concurs de fotografia, excursions per l'entorn del riu, tallers d'observació d'aus o visites a la infraestructura hidràulica associada al Millars.

El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars, integrat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora i Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, organitza periòdicament aquestes jornades per a donar a conéixer la riquesa natural, ambiental, paisatgística i patrimonial d'un lloc únic a les comarques de Castelló.

El Termet serà l'escenari de les jornades, tenint en compte que en aquesta ocasió la presidència l'ostenta l'Ajuntament de Vila-real. Les jornades giren entre aquestes tres localitats. Des del seu inici serveixen de fòrum de trobada i reunió per a tots els interessats en el paisatge protegit i en el futur d'aquest com una artèria verda que uneix els pobles de la desembocadura.

Amb els anys, les Jornades també s'han convertit en un vehicle per a presentar els últims estudis sobre fauna, flora, patrimoni i divulgació del Millars. En els pròxims dies es donarà a conéixer el programa concret de conferències, activitats i tallers i s'obrirà el període d'inscripció per a tots els interessats i interessades. Les jornades seran gratuïtes per als assistents tant el divendres 31 de març a la vesprada, com durant la jornada del dissabte.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es