Inici -> L'Ajuntament i tu

Fotografia, xarrades i visites guiades protagonitzaran les VIII Jornades del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars

dimarts, 28 de març de 2023

VIII Jornades del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars

Aquest divendres 31 de març i dissabte 1 d'abril arriba la VIII edició de les Jornades del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars. Seran al Termet de Vila-real i presentaran un interessant programa d'activitats que comprendrà conferències relacionades amb el paisatge protegit, exposicions fotogràfiques, el lliurament dels premis del concurs de fotografia Una ullada al Millars, excursions d'observació d'ocells o visites a la infraestructura hidràulica associada al Millars.

Així, el divendres a les 18.30 h s'inauguraran les jornades i s'entregaran els premis del concurs de fotografia. Seguidament, hi haurà una conferència sobre fotografia de fauna i flora a càrrec d'Hèctor Calonge.

La sessió del dissabte començarà a les 10 h amb una conferència sobre la protecció del paisatge oferida per Erik Sansano, guarda rural del Paisatge Protegit-Facsa. Després d'una pausa per a l'esmorzar, a les 11.15 h Josep Carda, tècnic de Xarxa Natura 2000 i Vaersa, parlarà sobre l'estratègia de control de canyars a la Comunitat Valenciana. A continuació arribarà el torn de Vicent Ginés, professor i assessor d'educació ambiental del Cefire, que parlarà sobre la molineria a la desembocadura del Millars. Abans de la pausa per a dinar hi haurà una visita al molí de l'Ermita de Vila-real.

La vesprada començarà a les 16 h amb una visita a l'assut de Vila-real a càrrec de la Comunitat de Regants de Vila-real. I a les 17 h Yanina Maggiotto de Visit Natura oferirà un taller d'observació d'ocells a les Goles.

Totes aquelles persones interessades a participar-hi trobaran el programa complet i l'enllaç d'inscripció en els perfils de Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram del Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars.

El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars, integrat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora i Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, organitza periòdicament aquestes jornades per a donar a conéixer la riquesa natural, ambiental, paisatgística i patrimonial d'un lloc únic a les comarques de Castelló.

Galeria multimèdia

Imatges

VIII Jornades del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es