Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Esports salda els pagaments pendents als clubs esportius de Vila-real amb una injecció de 145.000 euros aquesta setmana

dilluns, 27 de març de 2023

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha informat que ja s'han passat a Tresoreria les dues relacions de pagaments que permetran liquidar els patrocinis pendents amb els clubs esportius de la ciutat, per valor de 144.242 euros. "En primer lloc, vull agrair la paciència dels clubs i demanar disculpes pels retards. Les noves normatives i les greus condicions econòmiques de l'Ajuntament, sumades al major volum de facturació de final d'any, ens han retardat els pagaments més del que hauríem volgut, però el compromís d'aquest equip de govern ha sigut sempre i és clar: fer costat als nostres clubs esportius, als nostres gimnasos i a tots aquells que ens ajuden, dia a dia, a fer de la nova Vila-real del segle XXI una vertadera Ciutat de la Salut i de l'Esport, perquè això és benestar, qualitat de vida i oportunitats per a tots", valora Serralvo.

"Aquest govern municipal ha duplicat les ajudes als nostres clubs en els últims anys, en una mostra del nostre compromís amb les nostres entitats i esportistes. És cert, i no ho amaguem, que moltes vegades les dificultats administratives i, sobretot, la ruïna de l'herència que ens va deixar el PP de Casabó acaba impactant en l'agilitat amb la qual podem fer efectives aquestes ajudes. Però hi ha alguna cosa que és indubtable: encara que més tard del que voldríem, aquest govern paga i aposta per l'esport local, a diferència d'uns altres que, com el PP de Casabó van optar per acomiadar 40 funcionaris, molts d'ells de l'SME en un intent per privatitzar el servei, que nosaltres tractem de recuperar a penes accedir al govern", recorda. "I ho fem, a més, havent de fer front a cinc crisis diferents. Perquè, a més de la crisi financera, la covid o la crisi de preus derivada de la guerra d'Ucraïna, a l'Ajuntament de Vila-real ens enfrontem cada dia a dues crisis més: la dels empastres urbanístics del PP i la de ruïna del deute heretat del PP de Casabó, amb més de 60 milions d'euros pagats fins avui", agrega.

D'aquesta manera, després de la liquidació del pressupost de 2022, la Regidoria d'Hisenda tramita ja dues relacions de pagaments en Tresoreria, que injectaran en els pròxims dies quasi 145.000 euros a nou clubs esportius de la ciutat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es