Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real aprofita l'antiga Biblioteca de Solades per a obrir una sala d'estudi mentre es materialitza el futur centre de salut de Torrehermosa

dilluns, 3 d'abril de 2023

Antiga Biblioteca Central del carrer de Solades

L'antiga Biblioteca Central de Solades ha obert de nou les seues portes convertida en una sala d'estudi per als estudiants de Vila-real, mentre es materialitza el projecte de construir en l'edifici el futur centre de salut de Torrehermosa. D'aquesta manera, l'Ajuntament respon a la demanda d'espais per als estudiants aprofitant els recursos disponibles, tal com va anunciar l'alcalde recentment en el Ple.

"El centre de salut de Torrehermosa té el compromís i els diners consignats per la Generalitat, no hi ha cap dubte que es farà i que, a més, comptarà amb tots els serveis sanitaris i recursos que no s'havien previst en el projecte inicial, però la realitat és que no serà a curt termini. Per això, no podem tenir un edifici com l'antiga Biblioteca Central tancat i sense ús a l'espera que es materialitze l'esperada infraestructura sanitària quan tenim una falta d'espai evident per als nostres estudiants", assenyala l'alcalde, José Benlloch, que recorda que el centre de salut està a l'espera de formalitzar la cessió de l'edifici, que és propietat del Ministeri, perquè la Generalitat puga avançar en el projecte. Per aquest motiu, l'equip de govern ha estat treballant en les últimes setmanes en la recuperació del recinte del carrer de Solades per a habilitar-lo com a sala d'estudi almenys fins a final de curs, amb unes 35 places. El recinte està completament equipat amb taules, cadires, climatització i wifi per a facilitar l'estudi als usuaris, que, de moment, poden accedir a la sala en horari al matí, encara que el regidor d'Universitats, Eduardo Pérez, treballa ja en l'obertura del servei també en horari a la vesprada.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es