Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'Ajuntament de Vila-real dona la benvinguda als bebés nascuts a la ciutat amb un porta-xumets i un díptic amb la informació de serveis

dissabte, 1 d'abril de 2023

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Proximitat, que dirigeix Miriam Caravaca, ha impulsat una nova iniciativa per a donar la benvinguda als xiquets i xiquetes que acaben de nàixer a la ciutat. Amb aquest objectiu, l'alcalde, José Benlloch, ha remés una carta a les famílies que han incorporat enguany un nou membre a la família per a donar-los l'enhorabona i facilitar-los la informació de serveis adaptats als bebés, com la relació de parcs o les activitats esportives per a bebés. A més, la benvinguda inclou un detall per als nous veïns de Vila-real: un porta-xumets de la ciutat. 

"L'arribada d'un nou membre a la família sempre és motiu d'alegria i l'Ajuntament, la casa de tots i de totes, ens volem sumar a aquest moment amb una benvinguda als nous vila-realencs i vila-realenques que naixen a la ciutat. Una ciutat que, a pesar de les dificultats, no deixa de créixer i d'avançar cap a una nova Vila-real del segle XXI més carinyosa, que treballa per acompanyar els vila-realencs i les vila-realenques des del moment mateix del seu naixement", assenyala Benlloch en la carta.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es