Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch presenta als grups municipals el nou comissionat per al 750é aniversari de la fundació de Vila-real, Enrique Viñes

dimarts, 4 d'abril de 2023

Presentació del comissionat per al 750é aniversari de la fundació de la ciutat

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha presentat als grups polítics municipals el nou comissionat per al 750é aniversari de Vila-real, Enrique Viñes, que s'incorpora a l'Ajuntament per a coordinar les accions encaminades a la commemoració, el 2024, dels 750 anys de la fundació de la ciutat pel rei Jaume I, l'any 1274. "Prompte complirem 750 anys d'història compartida. Una efemèride d'enorme rellevància per a Vila-real que volem celebrar com la nostra ciutat amb cor de poble es mereix. Per això, crearem una comissió en la qual s'integraran diferents grups de treballs, sota la coordinació d'Enrique Viñes, un professional de llarga trajectòria i reputació en l'àrea de protocol i organització d'esdeveniments", explica Benlloch.

El nou comissionat s'encarregarà de coordinar i canalitzar el treball de la comissió i les aportacions que la ciutadania i la societat civil vulguen fer a la commemoració del 750é aniversari. Per a facilitar la recollida de propostes, el comissionat disposarà d'un correu electrònic (750aniversari@vila-real.es) a través del qual qualsevol persona interessada a participar en el disseny del 750é aniversari podrà remetre les seues idees. "La voluntat d'aquesta comissió especial serà, precisament, la de canalitzar totes les iniciatives i propostes que la ciutadania, tremendament implicada amb el nostre poble, ens està fent arribar per a aquest aniversari tan significat", agrega l'alcalde.

Enrique Viñes és membre de la Comissió Permanent de l'Associació Espanyola de Protocol i ha sigut delegat d'aquest organisme a la Comunitat. Entre els anys 2009 i 2021 va exercir el càrrec de cap de Protocol de l'Ajuntament de Castelló de la Plana. És expert universitari en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Comunicació per la Universitat Miguel Hernández; titulat universitari en Protocol, Organització i Producció d'Esdeveniments per la VIU; graduat en Protocol i Organització d'Esdeveniments per la Universitat Camilo José Cela, on també té un màster en Direcció de Protocol, Producció, Organització i Disseny d'Esdeveniments. Ha estat director de Relacions Institucionals de Projecte Cultural de Castelló entre els anys 2004 i 2006, president de la Comissió de Protocol de la Junta de Festes de Vila-real de 2006 a 2008 i redactor del Reglament de reina i dames.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es