Inici

El FITCarrer presenta el cartell de la seua 35a edició sota el lema Som gent de teatre

diumenge, 16 d'abril de 2023

Presentació del cartell de la 35a edició de FITCarrer

El Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real, FITCarrer, presenta el cartell de la seua 35a edició, que se celebrarà del 5 al 7 de maig, i que enguany portarà com a lema Som gent de teatre. La regidora d'Innovació Cultural, Noelia Samblás, i la directora del festival, Sara Recatalà, han donat a conéixer el disseny gràfic del festival acompanyades per l'autor, Roger Pardo, de l'estudi Eclectick.

Samblás ha agraït tot el treball de l'equip de FITCarrer per a preparar una nova edició que "estic segura tornarà a demostrar la potència i el nivell del nostre festival més emblemàtic". Sara Recatalà ha destacat que "després de més de tres dècades de festival, tots tenim a la memòria algun espectacle que ens va marcar especialment; per això, les vila-realenques i vila-realencs tenim un gran bagatge cultural a l'esquena que ens atorga un criteri artístic significant i crec que podem dir, sense por a equivocar-nos, que som gent de teatre".

Pel que fa al disseny gràfic, per primera vegada, l'estudi Eclectick presenta un disseny gràfic del festival que utilitza imatges generades per intel·ligència artificial. Algoritmes matemàtics han interpretat les instruccions dels dissenyadors per a crear imatges originals a partir de textos. La regidora ha agraït el treball de Roger Pardo i tot l'equip de l'estudi i ha subratllat que aquest disseny va en la línia de la ciutat innovadora i capdavantera que és Vila-real.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es