Inici -> Àrees -> Comunicació -> Sala de premsa

Serveis Públics completa la reparació dels danys per les pluges en un tram de la séquia Major

dimecres, 19 d'abril de 2023

Obres per a reparar la vorera al costat de la séquia Major

La Regidoria de Serveis Públics ha iniciat els treballs per a completar la reparació dels danys ocasionats per les pluges torrencials del passat mes de novembre en un tram de la séquia Major, a l'altura de la plaça de l'Alguer. Les fortes precipitacions van ocasionar importants desperfectes i la solsida de part del mur lateral del canal, així com de la vorera. La Comunitat de Regants ha executat les obres de reconstrucció del mur de la séquia, a través de l'acord que manté amb l'Ajuntament, mentre que la Regidoria de Serveis Públics assumeix la reparació de la part corresponent a via pública.

Concretament, els treballs consistiran en la reposició de la part de vorera que el torrent d'aigua va arrossegar així com la instal·lació de dos col·lectors per a millorar l'evacuació de pluvials amb la finalitat d'evitar que tornen a produir-se aquests danys en cas de fortes pluges. El projecte es duu a terme ara que el consistori ja compta amb el pressupost aprovat i ha incorporat romanents de tresoreria per a poder finançar aquestes obres.

Cal recordar que, en virtut de l'acord entre l'Ajuntament i la Comunitat de Regants, responsable del manteniment i gestió de la séquia Major, el pressupost municipal de 2023 contempla un conveni de col·laboració per a la millora de la séquia Major i el seu entorn. Aquest acord, amb una quantia anual de 100.000 euros, contempla a més integrar millor aquest element a la ciutat i incorporar-ne l'ús com a infraestructura per a alleujar les aigües pluvials en cas d'episodis de pluges torrencials.

Galeria multimèdia

Imatges

Obres per a reparar la vorera al costat de la séquia Major_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es