Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització Lingüística promociona la música en valencià entre els estudiants amb els grups del Rock per la Llengua

dimecres, 26 d'abril de 2023

Xarrada sobre la música en valencià organitzada per Normalització Lingüística

La Regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Vila-real, conjuntament amb el músic vila-realenc Pablo Valle component del grup local Apologia, ha organitzat una activitat relacionada amb la promoció de la música en valencià adreçada a l'alumnat de 3r d'ESO i 1r de batxillerat, emmarcada en el Rock per la Llengua, el festival de música en valencià que, any rere any, patrocina la regidoria el primer cap de setmana de festes de Sant Pasqual.

L'objectiu d'aquesta xarrada és apropar la música en valencià a l'estudiantat perquè la coneguen, la normalitzen i valoren el valencià com la millor opció a l'hora de començar els seus projectes artístics, ja que és als instituts on comencen la majoria dels projectes musicals.

La jornada ha tingut lloc a l'Auditori Municipal i ha consistit en un col·loqui musical entre Pablo Valle (Apologia), que ha fet de moderador, i dos artistes del panorama musical valencià actual que participen en el Rock per la Llengua d'enguany, Laura Honrubia del grup Maluks i Esteve Tortosa del grup Auxili. Han assistit els estudiants de 3r d'ESO de l'IES Miralcamp i 1r de batxillerat de l'IES Broch i Llop. La xarrada també ha comptat amb la participació de la regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás.

Galeria multimèdia

Imatges

Xarrada sobre la música en valencià organitzada per Normalització Lingüística_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es