Inici -> Àrees -> Comunicació -> Sala de premsa

Vila-real condiciona un nou espai públic a la plaça de Sant Ferran per a millorar la mobilitat per als vianants en el barri

dijous, 27 d'abril de 2023

Obres per a crear un nou espai públic a la plaça Sant Ferran

El barri de Sant Ferran compta amb un nou espai públic que millorarà la mobilitat per als vianants i ampliarà les zones a l'aire lliure en aquest districte de la ciutat. El Departament de Serveis Públics de l'Ajuntament de Vila-real ha condicionat un solar de propietat municipal situat a la cantonada entre la plaça de Sant Ferran i el carrer de Josep Ramon Batalla amb l'enderrocament del mur existent per a integrar-lo en la zona verda annexa.

El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, ha explicat que els treballs consistiran a adequar la paret mitgera de l'habitatge contigu així com endreçar el paviment i reubicar un fanal que ara dificulta la mobilitat dels vianants. En aquest sentit, l'obra millorarà la mobilitat per als vianants en l'entorn, sobretot per a facilitar el desplaçament de les famílies entre l'edifici principal del Col·legi Concepció Arenal i l'aulari d'infantil, situat a l'avinguda d'Alemanya.

Galeria multimèdia

Imatges

Obres per a crear un nou espai públic a la plaça Sant Ferran_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es