Inici

Vila-real duplica el conveni amb l'Associació Castelló Contra el Càncer per a dotar l'entitat d'una nova seu

dimarts, 2 de maig de 2023

Reunió de l'alcalde amb representants de l'Associació Castelló Contra el Càncer

L'Ajuntament de Vila-real ampliarà el conveni amb la junta local de l'Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC) perquè el col·lectiu puga comptar amb unes instal·lacions més adequades a les necessitats dels seus usuaris. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha mantingut una reunió de treball amb representants de l'entitat en la qual s'ha acordat duplicar el conveni actual de 10.000 euros amb l'ACCC perquè l'associació puga fer front al lloguer d'un local més ampli i amb millors condicions per a l'atenció a les persones amb càncer. A la reunió han assistit el coordinador de la junta local de l'ACCC, Francisco Bielsa; una de les integrants de la junta, Manoli Fuentes, així com el president provincial de l'Associació Castelló Contra el Càncer, Ramón Royo.

Així les coses, el consistori modificarà el conveni per a ampliar-lo fins als 20.000 euros anuals, quantitat que permetrà a la institució sufragar les despeses de lloguer. Es tracta d'una fórmula que l'Ajuntament ha utilitzat ja en altres casos per a facilitar que les entitats de la ciutat puguen comptar amb una seu, com per exemple, en el cas de l'Associació d'Hostaleria i Oci (Ashiovi) o l'Associació de Fibromiàlgia i Malalties Reumàtiques de Vila-real (Afervil).

Des de l'ACCC, el seu coordinador, Francisco Bielsa, ha agraït la col·laboració que sempre ha prestat l'Ajuntament de Vila-real a l'entitat i ha destacat que amb l'ampliació del conveni, l'associació podrà habilitar un nou local al carrer de Polo de Bernabé, més ampli i amb millors dotacions per a poder oferir més serveis als usuaris. Així, en l'actual seu de la plaça Major, únicament poden parar atenció psicològica i informació, mentre que en el nou local habilitaran consultes per a oferir també atenció i assessorament en diferents especialitats mèdiques.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es