Inici -> Àrees -> Comunicació -> Sala de premsa

Vila-real reuneix més de 60 centres de formació i entitats en la Fira de l'Estudiant amb l'FP com a protagonista

dimecres, 3 de maig de 2023

Visita a la Fira de l'Estudiant i I Fira comarcal d'FP_3

El Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real acull durant tot el dia de hui la tercera edició de la Fira de l'Estudiant, impulsada per la Regidoria de Joventut, que en aquesta ocasió s'amplia amb la primera edició de la Fira Comarcal d'FP, en col·laboració amb la Direcció General de Formació Professional de la Conselleria d'Educació. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha visitat el certamen acompanyat per la regidora de Joventut, Anna Vicens, i Juanjo Masià i Ricardo Torres, prospectors de la Direcció General d'FP.

La fira se centra en aquesta edició en l'oferta formativa de formació professional ja que mostra totes les branques professionals que poden cursar-se en els diferents centres educatius i instituts de la comarca, però també reuneix estands d'altres institucions com ara universitats, acadèmies d'idiomes i oposicions, centres de formació no reglada o forces i cossos de seguretat de l'Estat. En total, la fira compta amb la participació de més de 60 centres i entitats, entre els quals no falten els instituts de Vila-real IES Francesc Tàrrega, IES Miralcamp, IES Broch i Llop, Fundació Flors, acadèmies d'idiomes i altres centres educatius.

La I Fira Comarcal d'FP ha sigut impulsada per la Generalitat través dels consells territorials d'FP de la Comunitat Valenciana i té com a objectiu donar a conéixer les ofertes formatives d'FP integrada i donar difusió a aquests itineraris formatius i professionals. En tractar-se d'un certamen doble, que uneix la Fira de l'Estudiant amb la I Fira Comarcal d'FP, està prevista l'assistència d'un miler d'estudiants no sols de Vila-real sinó també d'altres municipis de l'entorn i de les comarques de la Plana Baixa, l'Alcalatén, l'Alt Maestrat i Alt Millars.

Més fotografies, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Visita a la Fira de l'Estudiant i I Fira comarcal d'FP_2 Visita a la Fira de l'Estudiant i I Fira comarcal d'FP_1 Visita a la Fira de l'Estudiant i I Fira comarcal d'FP
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es