Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real licita la millora dels col·legis Pasqual Nácher i Concepció Arenal a través del pla Edificant

dimarts, 16 de maig de 2023

L'Ajuntament de Vila-real ha publicat la licitació dels projectes de remodelació i ampliació dels col·legis Pasqual Nácher i Concepció Arenal, tots dos inclosos en el pla Edificant de la Generalitat Valenciana. El pressupost de licitació en tots dos centres supera els 3,1 milions d'euros, IVA inclòs, una inversió que finança la Generalitat Valenciana a través d'aquest pla.

Tal com consta en el plec tècnic per a la licitació dels projectes, en el cas del CEIP Concepció Arenal, el pressupost previst és d'1.291.710 euros, per a la renovació de la instal·lació elèctrica i la xarxa d'aigua i sanejament de tot el centre, la renovació del fossat de l'ascensor així com la construcció d'un gimnàs. Al mateix temps, també es contemplen actuacions per a l'adequació del pati amb la col·locació d'una xarxa antipilotes, la creació d'un hort escolar, l'eliminació d'arbres que causen danys al paviment i la substitució del mobiliari urbà com ara fonts o bancs. Per a la construcció del gimnàs es contempla la demolició de l'antiga casa del conserge, que actualment està en desús.

D'altra banda, en el CEIP Pasqual Nácher es preveu una inversió d'1.846.627 euros, IVA inclòs, per a la construcció de tres aules d'infantil, un gimnàs, la substitució i adequació de la instal·lació de gas propà a gas ciutat, la renovació de banys, la renovació de calefacció dels edificis d'infantil i primària, la reparació de la claraboia de la coberta de l'edifici de primària, la reparació d'una part de la façana per humitats; a més, també es millorarà el pati amb el canvi d'ubicació de l'hort escolar, l'eliminació d'arbres i creació de zones de joc, així com la substitució del mobiliari urbà.

Les empreses tenen fins al 12 de juny per a presentar-hi ofertes.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es