Inici

Vila-real rep l'informe de viabilitat per a construir el nou centre de salut de Torrehermosa

dilluns, 22 de maig de 2023

Edifici de l'antiga biblioteca de Solades

L'Ajuntament de Vila-real ha rebut l'informe sanitari de viabilitat del futur centre de salut de Torrehermosa, el quart de la localitat. El document, remés pel Servei d'Atenció Primària del Departament de Salut de la Plana, constata la viabilitat de l'edifici de l'antiga biblioteca de Solades per a albergar la nova infraestructura sanitària.

L'estudi de viabilitat conclou en aquest moment perquè en els últims mesos ha sigut necessari modificar el projecte previst per al centre de salut de Torrehermosa a causa dels sobrecostos per l'increment de preus, qüestió que es va aprofitar per part de l'Ajuntament, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat, per a incorporar nous recursos i serveis per a aquest quart centre de salut. D'aquesta manera, ha sigut necessari tornar a fer el treball d'avaluació de la viabilitat de l'immoble de Solades.

Quant a les prestacions d'aquest recurs sanitari, es preveu que atenga una població de 9.000 habitants. Entre altres dependències, s'habilitarà una àrea de medicina familiar, amb cinc consultes de medicina de família i cinc d'infermeria, una àrea de pediatria amb dues consultes i una d'infermeria pediàtrica; una àrea d'atenció a la dona, amb una consulta de matrona i una sala d'educació sanitària; també hi haurà una àrea d'extraccions perifèriques, una àrea de treball social i una àrea de rehabilitació, amb gimnàs i una consulta, a més d'altres àrees complementàries per a administració i magatzem.

Aquest informe de viabilitat és el pas previ a la licitació del projecte per a la construcció del futur centre de salut.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es