Inici -> Àrees -> Comunicació -> Sala de premsa

Vila-real contracta el manteniment de vies urbanes i agrícoles amb una inversió de més de 580.000 euros per a enguany

dimecres, 24 de maig de 2023

Treballs de reparació d'un camí rural

L'Ajuntament de Vila-real està a punt de formalitzar l'adjudicació del contracte de manteniment de vies urbanes i rurals per a garantir la correcta conservació d'aquests vials. Al llarg d'aquest 2023, la previsió del consistori és invertir una mica més de 580.000 euros en aquests treballs de manteniment per a reparar els desperfectes que es puguen produir en la trama viària municipal a conseqüència del trànsit rodat i altres incidències a fi de garantir la seguretat viària.

El contracte de manteniment inclou les actuacions en la xarxa urbana així com en els camins agrícoles, que registren especial afluència de vehicles durant la campanya citrícola però que durant tot l'any són fonamentals per a facilitar l'accés dels agricultors i propietaris a les seues parcel·les de cultiu.

De fet, una de les primeres actuacions de conservació que durà a terme la Regidoria de Serveis Públics se centrarà en l'adequació de diferents camins rurals. Concretament, en breu està previst actuar en el vial de servei del costat oest de l'AP-7, el camí de Torrenostra en el tram entre l'empresa Vidres i la rotonda de la CV-20, i el camí de Senda Pescadors des de l'empresa Vitacer fins a l'autopista.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es