Inici -> La teua ciutat

Vila-real amplia la xarxa d'aparcaments públics amb més de 1.000 places en sis nous espais

dijous, 25 de maig de 2023

Treballs d'adequació d'una zona d'aparcament en l'entorn de l'antiga Herarbo

El Pla municipal d'aparcaments creix amb sis nous pàrquings públics gratuïts en diferents zones de la ciutat amb capacitat per a més d'un miler de vehicles. Aquests recintes amplien la xarxa que en els últims anys ha anat teixint el consistori per a donar resposta a les necessitats d'estacionament a la ciutat i com a mesura dissuasiva per a reduir el trànsit en la zona centre. Aquesta nova fase del pla d'aparcaments, que es desplega ara que l'Ajuntament ja compta amb pressupost en vigor, es distribueix en sis punts del nucli urbà: a l'entorn de l'antiga Herarbo; al costat del Col·legi Pintor Gimeno Barón; a la zona del camp de futbol de Flors; a l'entorn de la plaça de la Maiorasga i el Col·legi Angelina Abad; en els terrenys del futur quart institut al costat del Col·legi José Soriano i a l'avinguda de França. En la majoria de casos, es tracta de zones properes a centres educatius, esportius o altres serveis que registren una important afluència d'usuaris i que fan necessari ampliar l'espai per a estacionar-hi.

Alguns d'aquests recintes d'estacionament ja estan operatius, com és el cas de l'aparcament situat entre els carrers Santa Caterina i Joan Baptista Llorens, a escassos metres del Col·legi Pintor Gimeno Barón, amb capacitat per a uns 60 vehicles. També està ja obert el pàrquing de l'avinguda de Francesc Tàrrega, cantonada amb Gloria Fuertes, enfront del Col·legi Angelina Abad, on es poden estacionar prop de 70 cotxes. Aquesta mateixa setmana ha entrat també en funcionament el pàrquing del carrer de Cirat, a escassos metres del camp de futbol de Flors, que ha sigut habilitat gràcies a l'acord amb el Vila-real CF i on hi ha capacitat per a uns 350 vehicles, de manera que es donarà resposta a les necessitats d'aparcament durant els partits de l'equip groc així com en partits i competicions que es disputen en el camp de Flors.

D'altra banda, en la zona de l'antiga fàbrica d'Herarbo, les màquines treballen aquests dies per a habilitar una nova zona d'estacionament, que ampliarà la ja existent, fruit de l'obertura i urbanització de carrers, amb una capacitat de 150 noves places. També està en projecte el nou pàrquing Fila 10, a l'avinguda de França, al costat del pont de la Gallega, en el qual podran estacionar més de 80 vehicles. Finalment, aquesta nova fase del Pla municipal d'aparcaments es completarà amb una actuació en projecte per a destinar de manera provisional a zona d'aparcament els terrenys de propietat municipal en els quals està previst construir el quart institut, a l'entorn del Col·legi José Soriano. La previsió és que aquest recinte tinga una capacitat per a vora 400 cotxes. D'aquesta manera, amb aquests sis nous pàrquings públics gratuïts Vila-real suma més d'un miler de places.

Galeria multimèdia

Imatges

Nou aparcament del carrer Cirat Parking al costat del col·legi Pintor Gimeno Barón
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es