Inici -> Vila-real -> Equipaments

Vila-real facilitarÓ a la ciutadania els certificats de pluges torrencials necessaris per a reclamar a les assegurances en cas de danys

divendres, 26 de maig de 2023

Dades d'Inforatge sobre les ˙ltimes pluges

L'Ajuntament de Vila-real facilitarÓ a la ciutadania els certificats que acrediten les pluges torrencials de les ˙ltimes hores perquŔ la ciutadania puga realitzar reclamacions a les assegurances en cas d'haver patit danys. Aquest certificat que estarÓ disponible en la web municipal i acreditarÓ les dades de precipitacions a travÚs de l'empresa especialitzada Inforatge. Els ve´ns i ve´nes podran descarregar a partir dels pr˛xims dies aquest document, en el qual apareixeran les dades registrades en les estacions meteorol˛giques municipals aixÝ com en les quals disposa l'empresa Inforatge, especialitzada en informaciˇ meteorol˛gica professional. Amb aquesta informaciˇ podran procedir a realitzar les corresponents reclamacions a les seues assegurances en cas que s'hagen patit danys en els seus vehicles, habitatges o altres propietats.

Fins a les 13.00 hores del dia de hui, segons les dades recollides per Inforatge, a Vila-real han caigut 134 litres per metre quadrat. Anit entre les 22.00 i les 23.00 hores, es va registrar l'acumulat mÓxim en una hora amb 44,8 litres per metre quadrat, i en l'interval de les 22.50 i les 23.00 hores es va registrar la intensitat mÓxima amb 19,9 litres per metre quadrat. Habitualment, les assegurances assumeixen danys quan es tracta de pluges torrencials intenses amb quantitats mÝnimes de 7 litres per metre quadrat en un interval de 10 minuts. D'aquesta manera, amb el certificat de l'empresa Inforatge que l'Ajuntament facilitarÓ a travÚs de la web municipal, els ve´ns i ve´nes podran utilitzar aquest document per a reclamar a les seues assegurances. Aquesta empresa pren com a referŔncia les mostres de les estacions meteorol˛giques municipals aixÝ com altres pr˛pies situades en l'entorn. L'Ajuntament de Vila-real estÓ treballant a mÚs en la formalitzaciˇ d'un contracte mÚs ampli amb Inforatge per a disposar d'un servei d'alertes i informaciˇ meteorol˛gica, a mÚs de dur a terme accions d'educaciˇ ambiental i lluita contra el canvi climÓtic.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es