Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real llança més de mil places en l'Estiu Actiu per a assegurar l'oferta esportiva durant l'època estival

dilluns, 5 de juny de 2023

L'Ajuntament de Vila-real, a través del Servei Municipal d'Esports (SME), llança una nova campanya de l'Estiu Actiu per a mantenire l'oferta esportiva durant l'estiu amb un total de 1.085 places entre l'escola municipal de natació, activitats per a adults i classes dirigides per a socis. La campanya de l'Estiu Actiu es desenvoluparà del 26 de juny al 4 d'agost i la preinscripció està oberta des d'aquest dilluns 5 de juny fins al dia 13 de juny.

Les més de mil places es distribueixen en: 15 grups de l'escola municipal de natació (5 per quinzena en dues franges horàries), dos grups d'aigua-salus, dos grups de cursos de natació per a adults, dos grups d'activitats aquàtiques per a majors, tres grups d'activitats aquàtiques per a bebés, tres grups de pilates, tres de ioga, un grup de cicle-ritme, un grup de ballfit i un de natació prepart. A més, també s'ofereixen un total de 20 classes dirigides per a socis de l'SME. El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha destacat que l'Estiu Actiu té com a objectiu "donar continuïtat a l'oferta esportiva del Servei Municipal d'Esports durant l'estiu perquè també durant la temporada estival la població puga continuar practicant esport i mantenint una vida activa, perquè l'esport és salut".

La preinscripció pot realitzar-se de manera telemàtica, a través del web de l'SME, o presencialment al Centre de Tecnificació Esportiva i a la piscina Yurema Requena, en horari de 9.00 a 13.00 i de 16.30 a 19.30 hores. Les persones interessades poden sol·licitar plaça en un màxim de cinc activitats, de les quals, per sorteig, se'ls n'adjudicarà una. El sorteig i assignació de places es realitzarà el 15 de juny. En cas de no accedir a cap de les activitats, es quedaran en llista d'espera. El pagament de l'activitat assignada haurà de realitzar-se fins al 20 de juny i a partir del 22 de juny s'obrirà la inscripció lliure fins a completar places en cas d'haver-hi vacants.

Galeria multimèdia

Imatges

Activitats de l'Estiu Actiu 2023 Activitats de l'Estiu Actiu 2023_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es