Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Medina Azahara, Efecto Pasillo i Boney M. encapçalen el cartell musical de les festes de la Mare de Déu de Gràcia

dijous, 15 de juny de 2023

Presentació dels concerts de les festes de la Mare de Déu de Gràcia

La Junta de Festes ha anunciat el cartell de concerts per a les pròximes festes de la Mare de Déu de Gràcia que se celebraran de l'1 al 10 de setembre i que encapçalaran els grups Medina Azahara, Efecto Pasillo -que al maig va haver de suspendre la seua actuació per malaltia d'un dels seus components- i Boney M. El cartell musical es completa amb orquestres, grups locals i un musical en homenatge a Abba. El regidor de Festes, Diego A. Vila; el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, i el responsable de la Comissió d'Espectacles, Salvador Senabre, han donat a conéixer la programació, que arrancarà el divendres 1 de setembre amb el concert de Medina Azahara, la mítica banda de rock andalús, a la plaça Major.

Efecto Pasillo, grup que en les festes de maig va haver d'ajornar el seu concert per problemes de salut d'un dels seus integrants, complirà al setembre amb l'expectació generada i actuarà el dissabte 9 de setembre a les 23.30 hores a la plaça de la Maiorasga. El diumenge 10 de setembre, per a finalitzar els festejos, el grup Boney M. actuarà sense el seu carismàtic líder, Bobby Farrell, que va morir el 2010, però amb tots els temes que van fer mundialment coneguda aquesta banda. El concert tindrà lloc a les 19.45 hores a la plaça Major.
El cartell es completarà amb el musical Abba, el diumenge 3, a les 23.30 hores a la plaça Major; a més, durant la setmana també actuaran les orquestres Panorama, Vendetta Project i Into Orquestra. Així mateix, s'ha programat una Nit de Rock amb grups locals com a Soporte Vital, a més de Kon lo puesto, Radio zapa i Annacrusa. Serà el divendres 6 de setembre, a les 20.00 hores, a la plaça Major. Els balls de saló prendran la plaça Major el dissabte dia 2, mentre que l'animació en la Nit de la Xulla serà a càrrec de xarangues. A tot aquest cartell cal sumar les actuacions diàries al Recinte de la Marxa i les diferents actuacions que organitzen les penyes, gràcies també a la col·laboració de la Comissió de Penyes.

El regidor Diego A. Vila ha agraït el treball dels membres de la Junta de Festes, i en concret de la Comissió d'Espectacles, per a "portar artistes de primer nivell, sense deixar d'apostar també per grups i artistes locals". L'edil ha defensat la filosofia de la Regidoria de Festes d'apostar pels concerts de diferents estils, gratuïts, per a totes les edats i per a tots els públics i ha confiat que "la ciutat de Vila-real gaudisca, com sempre, amb aquesta proposta musical que animarà les vetlades de les nostres festes patronals".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es