Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La piscina del Termet reobri les portes al bany fins al 31 d'agost per a completar l'oferta esportiva de l'estiu a Vila-real

divendres, 30 de juny de 2023

Piscina del Termet _1

La piscina del Termet reobri demà les portes al bany de clubs, socis i usuaris en general, després de resoldre la contractació dels socorristes necessaris per a poder prestar el servei amb totes les garanties. D'aquesta manera, el paratge de l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia incorpora una de les infraestructures més emblemàtiques de l'estiu a Vila-real, recuperada per a la ciutadania el 2013 després de cinc anys tancada.

La piscina estarà oberta al públic des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost, en horari de 9.30 a 20.30 hores, de dilluns a diumenge. Per a fer ús de les instal·lacions en bany lliure es manté inicialment el mateix sistema de bons utilitzat l'any passat. Així, els usuaris que no siguen socis de l'SME podran accedir a la piscina del Termet amb bons de 10 usos que es podran adquirir a la piscina Yurema Requena de dilluns a divendres, de 9.15 a 19.30 hores. El bo per a utilitzar la piscina tindrà un cost de 15 euros per als majors de 13 anys, i de 7 euros per als menors de 13 anys. Els socis de l'SME hi podran accedir presentant el seu carnet.

La reobertura de la piscina del Termet reestructura sensiblement la xarxa d'infraestructures esportives obertes en la temporada d'estiu, ja que comportarà el tancament del vas del Centre de Tecnificació Esportiva. D'aquesta manera, els clubs que fins ara estaven usant la piscina del CTE traslladen ara la seua activitat a les instal·lacions de l'ermita. Es manté també oberta la piscina Yurema Requena fins al 4 d'agost, en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 hores -el gimnàs estarà obert des de les 8.00 fins a les 21.00 hores-. La xarxa de piscines de l'estiu es completa amb la del Club de Tenis, amb el qual l'SME manté un conveni de col·laboració per a poder fer ús de les instal·lacions per part dels socis.

Aquesta xarxa se suma a les més de mil places habilitades per a activitats en el programa de l'Estiu Actiu per a configurar l'oferta de l'SME per a les vacances estivals, que enguany no podrà comptar finalment amb l'Escola Esportiva. A aquest respecte, el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha explicat que les dificultats en la contractació del personal necessari ha fet impossible poder oferir aquestes activitats, tradicionalment adreçades als xiquets i xiquetes en edat escolar. "Hem fet tots els possibles per a poder oferir l'Escola Esportiva fins a l'últim moment, però finalment enguany no podrà ser", assenyala Serralvo, que ha volgut demanar disculpes a la ciutadania per aquesta situació derivada de les dificultats de personal i econòmiques que arrossega l'Ajuntament de Vila-real.

"A pesar d'aquesta mancança, vull agrair l'esforç dels treballadors de l'SME per posar a l'abast de la ciutadania una oferta esportiva amplia i variada, amb més de mil places en una desena d'activitats esportives per a totes les edats, tres piscines i una completa xarxa d'infraestructures esportives que ens ha convertit en referents, amb 76.000 metres quadrats de superfície destinada a l'esport", argumenta Serralvo. A aquesta oferta, a més, se sumen els diferents campus esportius dels clubs locals, amb els quals el Servei Municipal d'Esports manté també una col·laboració continuada.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es