Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de Sant Pasqual

La missa de Sant Isidre, la gimcana d'Acudim i l'exposició sobre la història de les purissimeres comparteixen jornada festiva

dilluns, 15 de maig de 2023

Missa de sant Isidre Llaurador_5

Vila-real ha celebrat avui la missa en honor a Sant Isidre Llaurador a l'església arxiprestal Sant Jaume, organitzada pel Consell Agrari. A l'eucaristia han assistit l'alcalde, José Benlloch; reina i dames; representants de la corporació, Junta de Festes i Comissió de Penyes. Posteriorment, s'ha realitzat l'ofrena a l'escultura en homenatge al llaurador, reproducció de l'original de Llorens Poy, situada a la plaça Major, davant de la seu de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

La jornada festiva d'avui també ha comptat amb la XXIII Gimcana de sensibilització que organitza l'Associació Acudim amb motiu de les festes de Sant Pasqual, i en la qual, a més dels membres de l'entitat, han participat l'alcalde, José Benlloch; la reina de les festes, Gracia Gumbau, i la cort d'honor, així com representants de la corporació i la Junta de Festes. La gimcana s'ha celebrat a la plaça Major, on precisament durant aquestes festes s'ha instal·lat un sistema provisional per a fer accessible l'escenari del Mur de l'Art Visual. A més, l'Ajuntament treballa en un projecte per a garantir l'accessibilitat d'aquest escenari de forma permanent.

D'altra banda, les autoritats han participat en la inauguració de l'exposició 'Història de la nostra festa', organitzada per la Congregació de Filles de Maria Immaculada i la Regidoria de Tradicions, a la casa social de l'entitat.

Més fotografies de l'exposició 'Història de la nostra festa', en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Homenatge al llaurador Gimcana d'Acudim Inauguració de l'exposició 'Història de la nostra festa'
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es