Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'alcalde rep el rector de Torrehermosa, localitat natal del patró, sant Pasqual

dimarts, 11 de juliol de 2023

Visita del rector de Torrehermosa a Sant Pasqual_2

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat el rector de Torrehermosa, mossén Luis Gerardo Martínez, en una visita a la basílica de Sant Pasqual. El rector ha volgut conéixer el temple que Vila-real dedica al patró, nascut a la població de Torrehermosa, abans de retornar a Mèxic després de cinc anys al càrrec de la parròquia del municipi aragonés.

En la visita han participat la representant de l'Associació Amics del Pouet del Sant, Nieves Adsuara; la mare abadessa sor María Dolores Pérez, mossén Vicent Gimeno, autor, entre d'altres, del llibre Memorias de San Pascual, i Felipe Monfort i Pasqual Lluís Segura, president i secretari de la Confraria de la Puríssima Sang, Medalla d'Or de la ciutat, molt lligada a Torrehermosa en la peregrinació quaresmal que organitzen anualment. L'alcalde li ha lliurat al rector de Torrehermosa una rèplica del plat de sant Pasqual en record de la visita.

Posteriorment, mossén Luis Gerardo Martínez i el cura de Sant Pasqual, mossén Aníbal, han celebrat una missa a la basílica, a la qual ha assistit el tinent d'alcalde Emilio M. Obiol.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita del rector de Torrehermosa a Sant Pasqual Visita del rector de Torrehermosa a Sant Pasqual_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es