Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El triatló Infinitri Sprint torna com a prova emblemàtica a Vila-real i destaca el valor del paratge del Termet i el Millars

dilluns, 17 de juliol de 2023

Presentació del triatló Infinitri Sprint

Vila-real ha presentat avui una de les proves emblemàtiques del calendari esportiu de la ciutat que arriba enguany a la novena edició. Es tracta del triatló Infinitri Sprint Vila-real, una competició que, a més de reunir grans triatletes de la Comunitat destaca per comptar amb un escenari esportiu únic com és el paratge del Termet de la Mare de Déu de Gràcia i el riu Millars. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat avui la prova acompanyat pel director esportiu d'aquesta, Manu García. El triatló, de la modalitat esprint, se celebrarà diumenge que ve 30 de juliol com a part de les activitats esportives programades en la campanya Viu l'estiu al Termet.

"És un orgull celebrar un any més el triatló Infinitri Sprint perquè sens dubte és una de les proves emblemàtiques a Vila-real", ha explicat Serralvo. "A més de formar part del nostre projecte de Ciutat de la Salut i l'Esport, amb un total de 32 disciplines esportives, sens dubte un dels aspectes més importants d'aquesta competició és que destaca el valor del riu i de manera especial del paratge del Termet del qual tan orgullosos ens sentim", subratlla el regidor. Serralvo ha agraït la "gran labor de l'organització", en col·laboració amb el Servei Municipal d'Esports, i ha animat el públic a assistir a la competició, "que sens dubte és tot un espectacle".

Manu García ha explicat que la prova arrancarà a les 9.30 hores al pantanet de Santa Quitèria on es desenvoluparà la competició de natació, amb una distància de 750 metres. Després d'una primera transició al carrer de l'Encarnació, els participants iniciaran un recorregut amb bicicleta de 20 quilòmetres per la urbanització del Madrigal. Enguany, a més, la prova tornarà a discórrer per l'entorn del renovat Estadi de la Ceràmica. Finalment, la carrera a peu, amb una distància de 5 quilòmetres, tindrà lloc al Termet.

García ha assenyalat que el triatló Infinitri Sprint Vila-real "és ja una tradició i una de les proves més longeves de la Comunitat Valenciana" per la qual cosa s'ha mostrat "molt orgullós" de poder organitzar-la. A més, ha incidit en el bon ritme d'inscripcions, amb prop de 200 participants, quan encara falta una setmana per a tancar el termini.

García també ha animat a gaudir de la prova i ha agraït el suport de l'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Esports i el Servei Municipal d'Esports.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es