Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La piscina del Termet amplia a dos els carrils per a socis després del tancament de la temporada en clubs i grups autoritzats

dimecres, 26 de juliol de 2023

Piscina del Termet _2

El Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real ha habilitat ja el segon carril per a socis de la piscina del Termet, seguint la programació prevista pel departament. D'aquesta manera, els usuaris de l'SME poden fer, des d'avui, els seus entrenaments de natació en dos carrils al matí i, a partir del 31 de juliol, també a la vesprada.

"A mesura que els clubs i grups autoritzats van tancant la temporada i acabant els entrenaments, anem alliberant espais en la piscina per al seu ús per part dels socis de l'SME, que també tenen a la seua disposició des del passat 23 de juny la piscina del Club de Tenis, gràcies al conveni que mantenim des de fa anys", recorda el regidor d'Esports, Javier Serralvo, que ha volgut també demanar disculpes a les persones usuàries per les molèsties que la limitació de carrils pot haver generat. "Hem de ser capaços de compaginar el bany lliure, amb l'ús de la piscina per part dels socis per als seus entrenaments i també dels clubs i els grups de diferents associacions. Amb aquesta ampliació de carrils, a penes ha sigut possible, millorem les condicions per a la pràctica de la natació, el bany i l'oci", incideix Serralvo. El regidor recorda, a més, que està oberta la zona de pícnic al costat de la platja del Millars, una àrea de 225 metres quadrats i amb vistes al riu amb zona recreativa on els usuaris poden menjar o gaudir de l'entorn, amb accés directe des del recinte de la piscina.

El responsable municipal d'Esports recorda, a més, que la piscina coberta Yurema Requena es tancarà al públic el pròxim 4 d'agost, com cada any, per a les tasques de manteniment necessàries abans de l'inici de la nova temporada.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es