Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

El Consell Agrari Local obri la legislatura amb el repte de consensuar la nova ordenança de medi rural

diumenge, 30 de juliol de 2023

Constitució del Consell Agrari Local

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha presidit aquesta setmana la constitució del Consell Agrari Local de la nova legislatura, en una primera sessió en la qual Benlloch ha delegat la presidència en el regidor d'Agricultura, Emilio M. Obiol. La reunió constitutiva ha servit també per a obrir el debat en el si del Consell de cara a l'elaboració de l'ordenança municipal del medi rural en la qual està treballant el consistori des de fa diversos mesos.

"Vull agrair l'anterior regidor responsable d'Agricultura, José Ramón Ventura Chalmeta, haver iniciat l'elaboració d'un text normatiu que pot resultar molt interessant per a establir un marc de relacions en el medi rural en qüestions com el pas de regadors, tancaments o piscines en el terme rural. Un text que necessitarà l'acord i la col·laboració de les entitats integrants del Consell Agrari Local, com no podria ser d'una altra manera", detalla Obiol. 

En la seua primera sessió del mandat 2023-2027, el Consell Agrari hi ha incorporat els edils de la nova corporació i continuarà renovant els membres designats per les diferents entitats agràries en els pròxims mesos.

Galeria multimèdia

Imatges

Constitució del Consell Agrari Local_2 Constitució del Consell Agrari Local_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es