Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real viurà aquest cap de setmana una festa del bàsquet amb les mítiques 24 hores de la Penya La Merla

dimecres, 23 d'agost de 2023

Cartell de les 24 hores de bàsquet de la Penya La Merla

La Penya La Merla torna a protagonitzar un intens cap de setmana dedicat al bàsquet amb la 42a edició de les 24 hores, una mítica competició que ja s'ha consolidat com a avantsala de les festes patronals de setembre. La competició, que compta amb el patrocini de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real, se celebrarà els dies 26 i 27 d'agost al pavelló Fundació Caixa Castelló i es completarà amb el XV Concurs de triples.

El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha agraït a la Penya La Merla el seu compromís per mantenir aquest esdeveniment esportiu des de 1981, que l'ha convertit en el degà de la comarca. Cal assenyalar que, l'any 2008, amb motiu d'aquest esdeveniment esportiu, la Penya La Merla va decidir instaurar el Premi Cistella Especial per a reconéixer les persones, grups, equips i entitats que han ajudat i col·laborat en el torneig.

Enguany, els organitzadors han decidit atorgar-li el guardó a José Ramón Cantavella, cap del Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real, per la seua àmplia i dilatada trajectòria esportiva i professional. Des de l'organització recorden que Cantavella va secundar des del primer moment aquesta competició i també va destacar com a esportista participant-hi. De fet, va ser el màxim encestador el 1981 i 1982 formant part de l'equip de la Penya L'Espardenya, i triat millor jugador el 1987 com a part de l'equip de la Penya La Merla. També ha jugat en l'equip Sant Pasqual Spurs.

En la competició, que arrancarà el dissabte a les 10.00 hores participaran una desena d'equips i la final tindrà lloc el diumenge a les 12.30 hores. El XV Concurs de triples es realitzarà a les 9.30 hores del diumenge.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es