Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Jornada de cites gastronòmiques amb la festa de la tercera edat i el concurs d'empedrats

dimarts, 5 de setembre de 2023

Festa de la tercera edat_21

Dues cites gastronòmiques han centrat l'atenció festiva en la jornada d'aquest dimarts: el dinar i ball de la tercera edat, que per primera vegada s'ha celebrat a l'avinguda de la Murà, i el concurs d'empedrats per a penyes.

Els majors han gaudit d'una paella monumental i l'actuació de l'orquestra Trébol, en un acte en el qual la reina i dames, membres de la Junta de Festes i regidors i regidores de la corporació municipal han ajudat a servir el dinar.

D'altra banda, el concurs d'empedrats ha reunit les penyes al Recinte de la Marxa, en un acte organitzat per la Comissió de Penyes i la Junta de Festes, que ha finalitzat amb l'actuació de l'orquestra Panorama.

La programació d'aquest dimarts s'ha completat amb altres actes com la Gala de la moda, que ha comptat amb la participació d'una vintena d'establiments locals a la plaça Major, o la campanya de sensibilització d'Acudim per a conscienciar sobre la necessitat d'una ciutat més accessible.

Més fotografies de la festa de la tercera edat, el concurs d'empedrats i la Gala de la moda, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Festa de la tercera edat_22 Concurs d'empedrats_4 Gala de la moda

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es