Inici

Comunicat del regidor de l'Ajuntament de Vila-real Javier Serralvo

dimarts, 5 de setembre de 2023

El regidor de l'Ajuntament de Vila-real, Javier Serralvo, vol fer públic el comunicat següent:

El mes d'agost passat vaig tenir un accident de circulació amb un ciclomotor moto Vespa, me'n vaig eixir de la via al terme municipal de les Alqueries. El colp, que vaig patir en solitari, em va produir ferides al nas i la boca en portar un casc homologat, però no integral. Arran del colp em vaig quedar inconscient i vaig ser traslladat a l'Hospital Universitari de la Plana amb ambulància i allí vaig ser intervingut en urgències al nas i la boca. Vaig estar ingressat en planta de l'hospital dos dies, on se'm van realitzar diversos TAC per a descartar possibles seqüeles derivades del colp.

Vull agrair al personal mèdic la seua atenció i també agrair els desitjos de recuperació de les persones que, en assabentar-se que havia patit l'accident, m'han manifestat mostres d'afecte i el desig d'una ràpida recuperació.

Divendres passat, dia 1 de setembre, se'm va donar trasllat del contingut de l'expedient de diligències prèvies per a comparéixer en un procediment judicial en relació a la seguretat viària del qual es pot derivar o no sanció per alcoholèmia. En tenir coneixement d'això, independentment del resultat final del procediment i després d'un període de reflexió, realitze aquest comunicat públic.

Sempre he desenvolupat la meua trajectòria política amb la màxima responsabilitat, vocació de servei públic i amb el convenciment de preservar el prestigi i bon nom de les institucions, i en concret del bon nom de l'Ajuntament de Vila-real i la seua ciutadania; i sempre ho he fet, com saben qui em coneixen, des de l'honradesa i dedicant tot el temps possible a les meues diferents responsabilitats, tant en l'oposició, com en el govern municipal, que he tingut l'honor i la responsabilitat de dur a terme.

Per aquesta mateixa responsabilitat que he tingut tots aquests any, per a no generar cap mena de dubte ni especulació i salvaguardar el bon nom de la institució, he decidit presentar la renúncia a la meua acta de regidor i a les responsabilitats que se'n deriven, i atendre les diligències i el procediment iniciat, al qual assistiré sense cap mena de circumstància derivada o relacionada amb el meu càrrec públic.

Vull agrair, durant aquests 20 anys de trajectòria política a l'Ajuntament de Vila-real, el tracte i la col·laboració de tots els funcionaris municipals, tant de les meues delegacions com de la resta de delegacions municipals que, encara que no han estat directament sota les meues competències, sempre m'han ajudat a fer més fàcil la gestió diària en el servei a la ciutat de Vila-real.

Agrair a l'alcalde i els meus companys de govern municipal actual i anteriors la confiança depositada en mi i la seua col·laboració. També a tots els membres dels diferents grups polítics municipals durant aquest temps, el tracte rebut i compartir l'objectiu de fer el millor per a Vila-real, així com als ciutadans, associacions, clubs esportius, institucions, mitjans de comunicació i diferents organitzacions amb les quals he tingut relació pel càrrec de regidor que he exercit durant aquests últims 20 anys.

Atentament,

Javier Serralvo

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es