Inici

Les Jornades Gastronòmiques de Vila-real obrin la inscripció per a fer de l'olla de la Plana la protagonista de la tardor

diumenge, 17 de setembre de 2023

Inscripcions per al concurs d'olla de la Plana

Per a donar la benvinguda a la tardor, cada any, l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) organitza, de la mà de l'Ajuntament de Vila-real i la col·laboració de l'Associació Gastronòmica de Vila-real, les Jornades Gastronòmiques de promoció de la restauració a la ciutat que se celebren durant tot el mes de novembre, amb l'olla de la Plana com a protagonista dels menús. Per això, l'organització ha obert el termini d'inscripció perquè els restaurants que desitgen participar puguen remetre la seua sol·licitud fins al 22 de setembre.

Els establiments hauran de tramitar la seua sol·licitud a través del formulari disponible en el lloc web http://mengem.vila-real.es, on també es poden consultar les bases de participació en les jornades, així com en el Concurs d'Olla de la Plana, que se celebrarà el dilluns 16 d'octubre a la plaça de la Vila, com avantsala de les Jornades pròpiament dites. També poden dirigir-se a l'Agència de Desenvolupament Local (antiga Cambra Agrària, avinguda de la Murà, 28) per a qualsevol consulta.

El 10 d'octubre, es coneixerà el cartell de primeres espases de la gastronomia nacional que participaran en el showcooking que s'ha convertit ja en un referent en els esdeveniments gastronòmics de tot el país. Apadrinada pel televisiu xef Pepe Rodríguez (MasterChef), la demostració se celebrarà el 16 d'octubre al matí al Teatre Tagoba, amb un bon elenc de reconeguts cuiners. També a la vesprada d'aquest mateix dia se celebrarà a la plaça de la Vila el Concurs d'Olla de la Plana, amb el Premi Pasqual Batalla a la millor de les creacions culinàries i l'assignació de quatre premis en metàl·lic. Posteriorment, tindrà lloc la degustació popular. Les XIV Jornades Gastronòmiques se celebraran durant el mes de novembre.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es